Bedrijfsbezoek Coca Cola

Bedrijfsbezoek Coca Cola

Op dinsdag 14 en donderdag 16 januari trokken onze derdejaars uit de studierichting economie naar de Coca Cola fabriek in Wilrijk

Wedstrijdverslag Team Teachers

Wedstrijdverslag Team Teachers

Donderdag speelden Team Teachers hun eerste wedstrijd in de Bernarduscup. Ze volgden het goede voorbeeld van de Ladies met een eerste overwinning. Lees het verslag van Joren Boone, Sportief Directeur Team Teachers hier.

Wij hebben alvast enkele dagen nodig om te bekomen van een zinderende match ...

Infoavond

Infoavond

Je wil ook deel uitmaken van de Bernardusscholen? Super! Daarom organiseren wij op dinsdag 4 en donderdag 6 februari een infoavond voor ouders van leerlingen uit het vijfde en zesde jaar basisonderwijs.

Lees hier hoe je je kan inschrijven.

Ladies Teachers Team

Ladies Teachers Team

Voor het eerst vond in de Bernarduscup, het jaarlijkse voetbaltornooi, een confrontatie plaats tussen een team van vrouwelijke leerlingen, team Goeien Bal, én een team van vrouwelijke leerkrachten, Ladies Teacher Team.

Lees het verslag van onze reporter ter plaatse.

Een pedagogische studiedag, wat is dat nu eigenlijk?

Een pedagogische studiedag, wat is dat nu eigenlijk?

Eerste vrijdag van oktober, voor leerlingen van het Bernarduscollege traditioneel een welkome vrije dag halfweg de start van het schooljaar en de herfstvakantie. Leerkrachten en ondersteuners worden wel op school verwacht voor wat de pedagogische studiedag heet. Maar wat doen we dan op zo’n dag?

MOEV survival trophy

MOEV survival trophy

Op 26 september namen de leerlingen van het keuzevak 'fysieke conditie' deel aan de MOEV Survival Trophy te Gent.