Oud-leerlingen

BC? SBC? College? Kloosterke?

Sinds 1844 wordt er in Oudenaarde kwalitatief katholiek onderwijs aangeboden.

Sommige oud-leerlingen kennen de school nog als het Onze-Lieve-Vrouwecollege (het college) of het Onze-Lieve-Vrouwinstituut (het kloosterke). Anderen zullen onze school gekend hebben als het Sint-Bernarduscollege (het SBC), maar sinds 2013 gebruiken we de naam Bernarduscollege.

Als betrokken school vinden wij het belangrijk om de banden met oud-collega’s en oud-leerlingen te bewaren. We geloven namelijk dat jullie nog steeds belangrijke partners en ambassadeurs voor onze school zijn. Je bent altijd welkom en hopelijk houden we contact!

Reünie: een blij weerzien voor oud-leerlingen en leerkrachten

Jaarlijks, meestal in oktober, organiseren we een reünie voor oud-leerlingen die vijf jaar eerder afstudeerden. De klassenleerkracht van het toenmalige zesde jaar is de gastheer of -vrouw. De oud-leerlingen worden ontvangen in een klaslokaal voor het eerste weerzien. Daarna zakken we af voor een hapje en een drankje naar ons Atrium. We maken er een gezellig samenzijn van voor onze houten jubilarissen. Als kers op de taart maken we opnieuw een klasfoto zoals vijf jaar geleden.

We blijven graag in contact met onze oud-leerlingen

Ben je oud-leerling van het Bernarduscollege, Sint-Bernarduscollege, Onze-Lieve-Vrouwecollege of Onze-Lieve-Vrouwinstituut, dan blijven we graag met jou in contact. Gebruik onderstaande link om je gegevens na te laten zodat we je op gepaste tijd kunnen contacteren voor reünies of andere activiteiten. Je gegevens worden enkel door ons gebruikt en worden niet doorgegeven aan derden.

Registratie contactgegevens