Opendeurdag

OPENDEURDAG

Op zondag 21 april 2024 zetten we in de kijker hoe wij met onze leerlingen samen leren, leven en beleven.

Ben je benieuwd naar onze werking? Ons zorgbeleid en onze visie? De opendeurdag is de ideale gelegenheid om je vragen mee te nemen en twijfels achter te laten.

Laat je rondleiden, ontdek verschillende leerrijke en creatieve activiteiten, eet een lekkere BBQ-worst of croque monsieur, geniet van een drankje op ons terras en ... Laat je verrassen door de warme en levendige campus Bernarduscollege!

Aangezien er een heleboel leerlingen en leerkrachten aanwezig zijn, is onze opendeurdag een zeer sfeervolle dag:

  • Naast proeflessen voor onze toekomstige studentjes, is er ook voor de kinderen (en kleine volwassenen) een springkasteel en leuke randanimatie verzorgd door de hipste leerlingenraad van 't land, BC Projects! 
  • Er zal live muziek gespeeld worden in onze aula. Ambiance gegarandeerd!         
  • De creatieve en persoonlijke aanpak van onze leerkrachten wordt duidelijk gemaakt langs het parcours van de rondleiding. Je hebt de kans om werkstukken en cursusmateriaal te bekijken en alle vragen te stellen die maar in je opkomen. 
  • Ook ons zorgteam is talrijk aanwezig en staat klaar om jou te ontvangen. Ze doen hun werking uit de doeken en laten zien op welke manier het Bernarduscollege grondig zorg draagt voor leerlingen die ondersteuning kunnen gebruiken. 
  • En er is meer ... In de sportzaal wordt de Halve Finale van onze spannende Bernarduscup gespeeld! 

Jij komt toch ook?! Je bent welkom van 10 tot 17 uur.