Wie met de tradities van het Bernarduscollege vertrouwd is, houdt elk jaar een avond vrij voor College Culinair. Kom langs op 7 & 8 oktober of op 13, 14 & 15 oktober 2023. Op vrijdag 13 oktober geven we voorrang aan onze jubilerende oud-leerlingen, maar ook dan ben je zeker welkom!

Bestel nu je kaarten op https://shop.stamhoofd.be/college-culinair-2023/

Image 1 Image 2 Image 3 >

ONZE SCHOOL

INFOBROCHURE

STUDIEAANBOD

OPENDEURDAG & INSCHRIJVEN

 
middelbaar
onze leerlingen aan het woord
 
INFOAVONDEN
14, 15 en 16 maart
 
opendeurdag
zondag 23 april 2023
 
inschrijven
word deel van onze school

Laatste updates

Onze accenten

Digitalisering

We willen met de Bernardusscholen inzetten op hedendaags en sterk onderwijs. Digitale toestellen zijn hierbij niet weg te denken. Op deze manier willen we onze leerlingen ook voorbereiden op hoger onderwijs en de arbeidsmarkt.

Internationalisering

School lopen krijgt bij ons dus een internationale dimensie. Leerlingen maken ook kennis met een andere cultuur. Het verhoogt bovendien hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Ten slotte biedt een buitenlands verblijf onze jongeren een uniek taalbad.

CLIL

Onze toekomst is meertalig! Het Bernarduscollege zet al jaren in op interculturalisering en Engelstalig onderwijs aanbieden, draagt daar ferm toe bij. Daarnaast passen de CLIL-lessen perfect binnen het pedagogisch project waarin we op zoek gaan naar de talenten van onze leerlingen.